Speciale Regels ivm het Corona-virus

Veilig naar een museum
Musea hebben maatregelen getroffen om bezoek veilig en verantwoord te maken. Voor publiek betekent dat museumbezoek een beetje anders zal zijn dan voorheen. Zo is voorafgaand aan je bezoek een kaartje reserveren verplicht en moet je aangeven geen gezondheidsklachten te hebben. In de musea zelf zijn zichtbare instructies aangebracht die ervoor zorgen dat het afstand houden tot mede-bezoekers goed mogelijk is. 

Hoe ga je veilig naar een museum? We volgen de algemene richtlijn voor musea, en nemen je mee door het protocol:

Ons museum is tot nader bericht uitsluitend te bezoeken na een aanvraag en bevestiging via ons boekingsysteem. Klik hier om uw bezoek te boeken.

Ook in ons museum houden we ons strikt aan de regels, en we verwachten dat uiteraard ook van onze bezoekers. Dat betekent dat we soms bezoekers even moeten laten wachten. Of vragen even een stapje opzij te doen… Samen komen we er wel uit.

Natuurlijk houden we afstand van elkaar, maar we kunnen elkaar wel bereiken. U kunt dus gerust vragen stellen. Verder houden we alle spullen die aangeraakt (kunnen) worden schoon. Ja, we houden het in de gaten. U ook?


Valt u wat op? Meld het ons. Samen kunnen we ook nu genieten van al het moois dat de archeologie ons biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *