De museumgids voor de nieuwe tentoonstelling is klaar!

De museumgids voor de tentoonstelling “Schatten van Vechten / Fectio – Het Romeinse fort en achterland” ligt al voor u klaar!

Voor een bijzonder schappelijk bedrag (€ 7.=) kunt u deze bijzondere gids verkrijgen. Maar liefst 28 bladzijden, 112 afbeeldingen, en prachtige beschrijvingen over tal van aspecten over de Romeinen, verdeeld over 15 hoofdstukken.

Het geheel geeft een mooie verdieping aan de tentoonstelling, waar u tal van – soms zeer bijzondere – voorwerpen kunt zien. Zeer de moeite waard om te zien, maar nog leuker om er verder iets over te lezen! We hopen dat deze gids daar aan bijdraagt en u uitnodigt om u nog meer te verdiepen. Daarom is ook een kleine referentielijst toegevoegd als startpunt voor verder uitbouwen van dit leuke interessegebied.

Wat ons betreft is de gids weer een buitengewone aanvulling op de tentoonstelling. En mocht u langs komen, vergeet dan niet een exemplaar van deze prachtige gids te kopen. Wij wensen u veel lees- en kijk-genot!