Museumbezoek: boeken kan hier 👍😊

In verband met de maatregelen betreffende het Coronavirus was ons museum tijdelijk gesloten tot nader bericht van de Nederlandse overheid. Vanaf 3 juli 2021 is ook ons museum weer open!

In verband met de maatregelen betreffende het Coronavirus kan ons museum slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Daarom hebben we tijdsblokken van één uur ingesteld, waarvoor u uw bezoek kunt aanvragen.

Het bezoek aan ons museum is geheel gratis. U boekt per persoon per tijdsblok van één uur. Het bezoek aan ons museum is in verband met de beschikbare ruimte thans gemaximeerd op twee ‘personen’.

👉 ( NB!. Met ‘persoon’ wordt ook bedoeld ‘een gezamenlijk huishouden of een sociale eenheid zoals een gezin, partners of huisgenoten’).

👉 NB! Natuurlijk houden wij ons aan de algemene maatregelen!

Verdere praktische informatie over ons museum vindt u hier, en er is ook een speciale webpagina over de maatregelen van de AWG in verband met het Corona-virus.

Om uw bezoek nu te plannen, klik op de kalender hieronder op de gewenste datum, en kies vervolgens een tijd(blok) voor uw bezoek.

Maak account
Log uit
Mijn profiel bewerken
Reserveringsgeschiedenis
Subscribed items
Registreren
close
Profiel
close
Reserveringsgeschiedenis
close
ID Boekingsdatum Kalender Status
Mijn reserveringsdetails
close
Boekingsdetails
Selecteer Museumbezoek
Je Museumbezoek gegevens
We hebben een verificatiecode naar het volgende adres gestuurd. Voer een verificatiecode in.