Erfgoed gezocht – Ga mee op veldwerk!

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 oktober gaan we grafheuvels onderzoeken op de Utrechtse Heuvelrug. Met een grondboor onderzoeken we onder leiding van Universiteit Leiden potentiële nieuwe grafheuvels, die werden gevonden door de deelnemers aan Erfgoed Gezocht. Zoals alles in deze tijd is het onder voorbehoud, maar na inschrijving houden we je op de hoogte van ontwikkelingen.

We gaan per groep met zo’n tien tot 12 personen een dagdeel op pad. Tijdstippen volgen later. Aanmelden gaat per datum. Kies eerst in de agenda de datum van jouw voorkeur en meld je dan aan.

Related upcoming events

  • 27/11/2021 10:00 - 27/11/2021 17:00

    Op zaterdag 27 november organiseert het LEU het PAN-Event; hét evenement voor hobbyarcheologen en detectorzoekers uit de provincie Utrecht. We hopen deze dag honderden vondsten in te kunnen voeren in de database van Portable Antiquities of the Netherlands (PAN) en een nieuw record te vestigen. Mis dit evenement niet en meld je aan!

    Help jij ons om een nieuw record te vestigen? Zet 27 november dan in je agenda. De locatie en het exacte programma van het event volgen.

    • za 27 november 2021 10:00 - 17:00