Project ‘Romeinen’ in Montessorischool Vikingenpoort

Al jaren lang ondersteund de Archeologische Werkgroep ‘Leen de Keijzer’ (AWG) het lokale onderwijs. Ook de leskist van de Archeologische Werkgroep ‘Leen de Keijzer’ heeft zijn nut al weer bewezen! De Montessorischool Vikingenpoort heeft die de leskist een maand in huis gehad.

Elke 3 jaar is het project ‘Romeinen’ aan de beurt en doet de hele school mee.

En dat levert behalve heel veel plezier en kennis voor de leerlingen (en leraren) ook mooie tekeningen, maquettes, en andere mooie objecten op: die kunnen we u niet onthouden! Dus hieronder een kleine selectie van de resultaten van de vele activiteiten in het kader van dit project zijn .

De leskist is trouwens populair: op 7 april gaat ‘ie de deur weer uit klaar voor het volgende project!