Leerlingen van de montessorischool uit Houten bieden Kunst Centraal een boekwerk met ervaringen aan.

Een groep leerlingen uit de bovenbouw van de montessorischool uit Houten hebben vandaag als dank voor de gegeven extra en bijzondere lessen die ze via Kunst Centraal hebben gekregen, een door de leerlingen geschreven boekwerk aan.

Hierbij een paar sfeerfoto’s van het evenement:

Hierboven: Het aanbieden van het boekwerk

Er werden bij die gelegenheid een aantal stukken door de jeugdige schrijvers zelf geschreven stukken voorgelezen. Na het officiële aanbieden van het boekwerk werden de jeugdige gasten door leden van de Archeologische werkgroep rondgeleid door de nu lopende tentoonstelling. Het geheel werd afgesloten met een lekker glaasje limonade. Kortom, er was bij het thuiskomen vast weer heel wat te vertellen!