Herfstvakantie project: workshop voor jongeren.

De Archeologische Werkgroep ‘Leen de Keijzer’ in Houten wil ook in 2022 weer een najaars-workshop voor de jongeren organiseren.

Deze keer: met Pre Historische haaientanden! Waar komen ze vandaan? Waarom vinden we er zoveel langs bepaalde plaatsen aan de Zeeuwse kust? Wat kan je er allemaal van maken?

👉Dat wordt je duidelijk als je meedoet met deze Herfstvakantie Workshop! Je kunt denken aan een gaatje boren en als halssieraad gebruiken. Natuurlijk, dat kan maar er is meer! Laat je fantasie eens werken.

Denk aan een lapje leer of een stuk katoen of wol. Een paar draden ineengedraaid tot een armband. Waar laat je dan de haaientand? Dàt gaan we je laten zien door samen onze fantasie te laten werken.

Het eindproduct mag je natuurlijk mee naar huis nemen, daar kan je je dan mee tooien als je weer naar school gaat😊.

👉Wil je meedoen en zit je in groep 8, meld je dan aan via: info@archeologiehouten.nl  , met jouw telefoonnummer zodat we je kunnen terugbellen.

Datum donderdag 27 oktober as. om 13.00 en 15.30uur. Maximaal 8 kinderen per groep, kosten € 4,00,  contant te voldoen bij binnenkomst. Bedrag is Inclusief rondleiding, materiaal en limonade.

Helaas kunnen we deze keer nog geen ouders/begeleiders toelaten (we blijven voorzichtig)

Een impressie van één van de georganiseerde workshops